Yrityksille

Rekrytointitarpeita? Etsimme yritykseesi uusia osaajia.

Me Stara Consultingilla olemme yli 15 vuoden ajan tehneet töitä kehityshaluisten yritysten kanssa. Vahvuutemme on kuunnella sinua ja paneutua huolella jokaiseen hakuun. 

KETTERÄ REKRYTOINTI

  • Sopivin osaaja. Perehdymme huolella yrityksesi tavoitteisiin, haettavan henkilön työnkuvaan ja osaamistoiveisiin. Laadimme houkuttelevan hakuprofiilin ja valitsemme oikeat hakukanavat. Hyödynnämme käytännönläheisiä työtilanteiden simulaatiotestejä ja analyysimenetelmiä.
  • Vaivaton rekrytointi. Aikataulutamme ja hoidamme kaikki projektin vaiheet. Käytämme aikaa säästäviä haastattelumenetelmiä. Tuemme sinua valinnassa. Tarvittaessa mentoroimme uutta henkilöä työn aloituksessa ja perehdytysvaiheessa.
  • Voittava hakijakokemus. Teemme yhteydenoton, lisätietojen saannin ja hakemisen helpoksi hakijalle. Hoidamme viestinnän hakijoiden suuntaan sujuvasti koko prosessin ajan. Tuemme yrityksesi hyvää työnantajakuvaa.

PK-REKRYKOULUTUS

  • PK-rekrykoulutus on vuodesta 2014 asti järjestetty yritysten yhteinen projekti- ja kehitysosaamisen ohjelma (4 kk), jonka puitteissa varsinaissuomalaiset PK-yritykset voivat hakea yhtä tai useampaa tulevaisuuden tekijää - kaupallisia, hallinnollisia ja tuotannon asiantuntijoita - tukemaan kasvuaan ja kehittymistään. 

YRITYSKOHTAINEN REKRYKOULUTUS

  • Tehokas tapa rekrytoida ja perehdyttää kerralla isompi joukko uusia tekijöitä esim. tuotantoon. Kesto ja sisältö räätälöidään aina tarvetta vastaavaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää