Tavoitteenamme on yhdistää yksi tekijä ja työpaikka viikossa.

Yrityksille

Rekrytointitarpeita? Etsimme yritykseesi uusia osaajia.

Me Stara Consultingilla olemme yli 15 vuoden ajan tehneet töitä kehityshaluisten yritysten kanssa. Vahvuutemme on kuunnella sinua ja paneutua huolella jokaiseen hakuun. Tavoitteemme on löytää tekijä yhteen tehtävään viikossa, 52 tehtävään vuodessa.

KETTERÄ REKRYTOINTI

  • Sopivin osaaja. Perehdymme huolella yrityksesi tavoitteisiin, haettavan henkilön työnkuvaan ja osaamistoiveisiin. Laadimme houkuttelevan hakuprofiilin ja valitsemme oikeat hakukanavat. Hyödynnämme käytännönläheisiä työtilanteiden simulaatiotestejä ja analyysimenetelmiä.
  • Vaivaton rekrytointi. Aikataulutamme ja hoidamme kaikki projektin vaiheet. Käytämme aikaa säästäviä haastattelumenetelmiä. Tuemme sinua valinnassa. Tarvittaessa mentoroimme uutta henkilöä työn aloituksessa ja perehdytysvaiheessa.
  • Voittava hakijakokemus. Teemme yhteydenoton, lisätietojen saannin ja hakemisen helpoksi hakijalle. Hoidamme viestinnän hakijoiden suuntaan sujuvasti koko prosessin ajan. Tuemme yrityksesi hyvää työnantajakuvaa.

PK-REKRYKOULUTUS

  • PK-rekrykoulutus on vuodesta 2014 asti järjestetty yritysten yhteinen projekti- ja kehitysosaamisen ohjelma (4 kk), jonka puitteissa varsinaissuomalaiset PK-yritykset voivat hakea yhtä tai useampaa tulevaisuuden tekijää - kaupallisia, hallinnollisia ja tuotannon asiantuntijoita - tukemaan kasvuaan ja kehittymistään. 

YRITYSKOHTAINEN REKRYKOULUTUS

  • Tehokas tapa rekrytoida ja perehdyttää kerralla isompi joukko uusia tekijöitä esim. tuotantoon. Kesto ja sisältö räätälöidään aina tarvetta vastaavaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää