Tavoitteenamme on yhdistää yksi tekijä ja työpaikka viikossa.

Huvilautta 1b

Myynnin ja markkinoinnin käynnistäjä (Huvilautta), Asennus Suomi Oy, Salo

Miltä kuulostaa mökkirannassa tai venelaiturissa oma huvilautta – kelluva terassi laituriksi, kesäiseen illanviettoon, kalastukseen ja rentoutumiseen? Tuote on valmis ja nyt etsimme HUVILAUTTA -liiketoimintaamme aktiivista myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittäjää.

Ensimmäisinä työlistallasi ovat markkinointimateriaalin luominen ja osallistuminen liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä myyntikanavien etsintä ja neuvottelut mahdollisten jälleenmyyjien kanssa.

Etsimme yrittäjähenkistä, käytännönläheistä kehittäjää, jolla on myynnillinen vainu ja ainakin muutama vuosi kokemusta myyntityöstä. Suomen kielen lisäksi tarvitset perusenglannin (plussana ruotsin osaaminen). Et tule vastaamaan huvilauttojen tuotannosta, mutta tuotteen perustekniikka sinun on toki omaksuttava. Otat myös osaa tuotteen jatkokehittelyyn tuomalla pöytään omia ideoitasi sekä asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Markkinoinnissa tukenasi on some-asiantuntija.

Asennus Suomi Oy toimii Salon Kiskossa, jossa sinun tulisi olla läsnä alkuvaiheessa ainakin muutama päivä viikossa. Myöhemmin huvilautan myyntiin on tarkoitus perustaa oma yhtiö, johon sinulla on mahdollisuus niin halutessasi tulla osakkaaksi.

Tule tekemään Huvilautasta mökkiläisten unelma! Tulet saamaan tarvitsemasi tuen mutta vapaat kädet kehittää toimintoja ja muokata tehtävästä oman näköisesi.

Lisätietoja antaa Asennus Suomi Oy:n Markus Pettersson, p: 040 775 6251, markus.pettersson@asennussuomi.fi.

Rekrytoinnissa avustaa Stara Consulting / 52 Duunia. Tee hakemuksesi 7.2.2020 mennessä osoitteessa www.52duunia.fi/. Täytä sähköiseen lomakkeeseen perustietosi ja liitä mukaan hakemus palkkatoivomuksineen ja CV. Tavoitteenamme on löytää sopiva henkilö helmikuun loppuun mennessä.

Avoimet työpaikat