Tavoitteenamme on yhdistää yksi tekijä ja työpaikka viikossa.

Ryhmä Hairmail mukautettu

B2B Försäljare av frisör- och skönhetsprodukter, Hairmail

Wizard of hair - Hairmail är en internationellt växande partihandel, som betjänar professionella frisörer i Finland och i Sverige. Brands såsom L’Oréal, Wella, Matrix, Goldwell, Schwarzkopf, Four Reasons och Sim känner du kanske till. www.hairmail.net

 

Vi vill nu förstärka vårt team med en energisk B2B försäljare. Är du målmedveten, utåtriktad, aktiv, kundorienterad och inte rädd för utmaningar? Är du bra på att organisera din tid och arbeta effektivt, även när det är stressigt?  Då är du personen vi söker!

Din uppgift är att arbeta med in- och utgående telefonförsäljning samt inom kundservice. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska, finska och engelska, samt viktigt är tidigare erfarenhet från försäljning. Frisörutbildning är en fördel, men vi värdesätter framför allt dina försäljningskunskaper.

Vi är övertygade om att trivsel och hälsa är viktiga för att ett företag ska lyckas. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete på vårt moderna, ergonomiska kontor i Vanda. Arbetet är heltid, med delvis provisionsbaserad lön. Företaget understöder även personalens vidareutbildning och till personalförmånerna hör även välmåendetjänster. Till din hjälp har du ett försäljningsteam med bred kunskap och erfarenhet samt konkurrenskraftiga produkter.

Blev du intresserad? Skicka ansökan genast . Fyll i dina kontaktuppgifter i en elektronisk ansökningsblankett  nedanför och bifoga en fritt formulerad ansökan med löneanspråk och CV. Sista ansökningsdag är 22.10.2019 men vi intervjuar under ansökningstid och anställer genast, då vi hittar en lämplig person.

Ifall du har frågor ring vardagar kl. 9 - 10 Försäljningschef Heidi Arponen, tel. 044 577 8123.

 

Avoimet työpaikat

Alvars
Mekaniikkasuunnittelija (Mechanical Designer), Alvars Oy
Raisio
Insinööri- ja suunnittelutoimisto Alvars Oy etsii rentoon asiantuntijatiimiinsä MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA lasi- ja teräsrakenteisiin liittyviin suunnittelutehtäviin monipuolisissa projekteissa. Alvars Ltd is looking for a MECHANICAL DESIGNER to join their great team. The job will mainly consist of tasks related to designing glass and steel structures in versatile projects.
Haku avattu: 9.10.2019
Haku päättyy: 31.10.2019