Tarinoita ja kokemuksia

Jenni Asklöfin tarina - Työkokeilun kautta tekemään merkityksellistä työtä

Jenni Asklöf, Salva ry.

Christel löysi mahtavan työn PK-rekrykoulutuksen kautta

Christel Kujala työllistyi PK-rekrykoulutuksen 18:n kautta - ja jo vähän ennen ohjelman loppumista, syyskuun lopussa 2018.

Aurinkoenergian ammattilaiset löysivät työpaikkansa PK-rekrykoulutuksen avulla

Riku, Elisa ja Mauno työskentelevät nyt aurinkopaneelien parissa Areva Solar Oy:ssä. He kaikki löysivät työn rekrykoulutuksen kautta.

Miten lisätä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta?

Emme useinkaan voi valita seuraamme - ainakaan työpaikalla. Miten lisätä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta? Extended DISC -henkilöanalyysi tuottaa tietoa yksittäisistä ihmisistä ja tiimeistä.

Ursuk: "Rekrykoulutus toimi kohdallamme erinomaisesti."

”Liiketoimintamme on ollut voimakkaassa kasvussa ja tästä johtuen tarve uusille tekijöille on ollut kova. Kuivapukuvalmistukseen ei ole olemassa mitään valmista ammatillista tutkintoa, vaan työn oppii ainoastaan tekemällä.

Wenda löysi motivoituneen myymälävastaavan

Yli 12 vuoden kokemus teknisen alan myyntityöstä ei lukuisista yrityksistä huolimatta poikinut kykyjäni ja kokemustani vastaavaa työpaikkaa. Onneksi huomasin TE-keskuksen nettisivujen koulutustarjonnassa Wenda Oy:n teknisen myyjän rekrykoulutuksen.

Lavapörssi muutti Saloon - rekrykoulutus oli tehokas ja helppo tapa löytää tekijät

Lavapörssi Oy on erikoistunut kuormalavojen uudelleenkäyttöön. Yritys muutti syksyllä 2017 toimintansa Mynämäeltä Saloon, Pertteliin ja tarvitsi tuotannon työntekijöitä.

Heini työllistyi meriteollisuuteen PK-rekrykoulutuksen kautta

Keväällä 2017 markkinointiekonomi Heini Johto oli juuri palannut Turkuun, kotiseudulleen ja etsi itselleen töitä. Hän huomasi mol.fi-sivuilla ilmoituksen, jonka kautta 52 Duunia etsi osallistujia 12. PK-rekrykoulutukseen.